Anonieme werknemer | Master Congièrge Leisure

Ik ben via via in contact gekomen met Hester. Ik liep al jaren met de vraag rond: Is dit mijn droombaan? Wanneer je wat ouder wordt kom je op een moment op een punt waarop je denkt; “Is dit het nou”? “Is dit wat ik nog jaren wil doen?” “Vind ik dit écht leuk?”

Ik twijfelde al een tijd en liep ook al jaren met de gedachten rond om een job coach in te schakelen. Wellicht kon die mij helpen naar de antwoorden op mijn vragen. De klik met Hester was er gelijk, een rustige persoonlijkheid, luisterend oor en iemand die veel vragen stelt (en dat is natuurlijk ook haar baan:-)). We zijn bij het begin begonnen, bij de basis. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? In fases doorloop je het traject waarin je jezelf steeds beter leert kennen. Ik wist wel wat ik leuk vond en wat niet, maar door er dieper op in te gaan leer je echt te kijken wat je energie geeft in je baan en wat niet. Dan komt het moment dat jezelf moet besluiten is dit de juiste baan voor mij? Blijf ik en ga/kan ik iets veranderen? Of moet ik gaan switchen?

Hester laat je zien hoe je op een andere manier naar vacatures kan kijken. Je kunt met je competenties ook op hele andere vacatures solliciteren in andere branches.

Neem contact met mij op

Vul onderstaande velden in en ik neem contact met u op.