Liesbeth | 44 jaar | Communicatieadviseur en kindercoach

Na bijna 20 jaar gewerkt te hebben stond ik op een kruispunt. Ik zat niet lekker in mijn vel om verschillende redenen en wilde graag hulp bij het bepalen welke kant ik op zou gaan. Waar werd ik nou echt blij van in een baan? En ik wilde graag weer vertrouwen krijgen in mijn eigen kunnen.

Met de TMA-methode als basis zijn we aan de slag gegaan. Ik heb zelf niet zoveel met tests en scoorde daar dan ook niet consistent op 😊 Maar hetgeen de TMA biedt aan inzicht in competenties was wel handig en bruikbaar. Hester bevroeg mij vervolgens op een prettige, kritische wijze op diverse vlakken.

Maar wat minstens zo prettig was, dat Hester elke sessie startte met de vraag hoe het met me ging en daar ook echt naar luisterde en op doorvroeg en met me meedacht in oplossingen bij moeilijkheden.

Ik heb ongeveer een half jaar gedaan over het traject wat voor- en nadelen heeft. Hetgeen je bespreekt kan beklijven maar het kan ook wegebben. Het is nu aan mij om een soort samenvatting te maken van hetgeen we in de acht sessie behandeld hebben. Dat kan ik doen op basis van de flipovers waar Hester me steeds pdf’jes van stuurde en mijn reflectieverslagen.

Uiteraard ben ik tijdens het traject al een eind verder gekomen in mijn hulpvraag en mijn vertrouwen in mijn eigen kunnen. Ik ben er nog niet maar ik heb wel een hele fijne zet in de goede richting gekregen van Hester.

Neem contact met mij op

Vul onderstaande velden in en ik neem contact met u op.