Wie ben ik?

Ik wil mensen inspireren in hun ontwikkeling

Ik ben Hester van Zoelen, coach voor ondernemers en werknemers. Ik richt me op Talent Development, of Talent Ontwikkeling op zijn Nederlands. Opgeleid als Sociaal Psycholoog en gecertificeerd coach (NOBCO/ EIA en EQA). Mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven draagt bij aan mijn visie en werkwijze.

Wat is mijn ambitie?

Meer zien van mij als persoon? Bekijk de video

Ik wil de wereld gelukkiger maken door mensen te laten floreren in hun werk! Werk is ongelofelijk belangrijk voor de identiteit van mensen. Vaak zijn mensen geneigd zichzelf aan te passen aan hun werk. Dit draai ik graag om. Ik kijk welke werkcontext het beste aansluit bij iemands identiteit. Vandaar de naam IdentityWorks.

Zo is mijn persoonlijke missie dat ik mensen wil inspireren in hun ontwikkeling. En vanuit IdentityWorks zorg ik voor Happy at Work!

Wat is kenmerkend voor mijn werkwijze?

Ik ga altijd uit van talent, datgene dat je van nature met veel gemak, plezier en energie doet. Wat ik wil bereiken is dat iemand zichzelf écht leert kennen en in staat is om de juiste context te creëren om daadwerkelijk tot zijn recht te kunnen komen.

Binnen mijn werkwijze combineer ik de unieke combinatie van mijn eigen vaardigheden. Ik houd van diepgang en ben lekker to-the-point (ja, die combinatie bestaat echt ;)). Dit zorgt ervoor dat we lekker concreet en praktisch aan de slag gaan. Daarom werk ik graag met de TMA (Talenten Motivatie Analyse). Dit is een tool die in staat is om ongrijpbare zaken over jouw persoonlijkheid te vertalen in concrete handvatten.

Mijn persoonlijkheid

Er staan voor mij een aantal essentiële zaken in het leven centraal: mensen en ontwikkeling. Dit vormt mijn levensenergie!

Als ik coach ben ik warm, oprecht, open en direct. Ik ben analytisch sterk en scherp in het leggen van verbanden. Ik ga grondig te werk en hou tegelijkertijd van grote lijnen, actie en vooruitgang. Van lekker praktisch en actief bezig zijn en maak zaken graag lekker concreet. Ik wil niet alleen inzichten creëren, maar ik wil ook dat jij in actie komt!

Ik ben ook een beetje eigenwijs en hou er mijn eigen visie op na. Dus daar waar de bewezen methodieken en tools geen oplossing bieden, ontwikkel ik mijn eigen methodiek. Zo heb ik de Mission Match Methodiek© ontwikkeld voor de ultieme match tussen mens en werk: wat heb jij nodig om te floreren in je werk? We vangen jouw persoonlijke missie in één werkbare zin. En de Mission Match Methodiek© gebruiken we vervolgens om jouw persoonlijke missie te matchen met die van jouw werk. Belangrijk om echt te stáán voor je werk dat je doet!

Ook ben ik sterk visueel ingesteld. Een beeld zegt vaak zoveel meer dan woorden. Wil je meer feeling krijgen met mijn persoonlijkheid? Bekijk hier de referenties. Ook kan je kennismaken met mij via video  waarin ik wat meer vertel over mijn werkwijze.

Keurmerk & CV

Ik verwijs je graag naar mijn LinkedIn profiel als je benieuwd bent naar mijn achtergrond. Even in het kort: Inmiddels heb ik zo’n 7 jaar coachervaring waarbij ik ben gestart als coach voor werknemers (zowel zelfstandig als in loondienst). Ook heb ik gewerkt als re-integratiecoach. In 2016 startte ik als zelfstandig coach onder de naam IdentityWorks. Tegenwoordig coach ik ondernemers en werknemers op Talentontwikkeling. In 2018 ontving ik het NOBCO Practitioner keurmerk (EIA).

Opleidingen

  • 2005 – Sociale Psychologie (WO, doctoraal)
  • 2008 – Rebounce Coaching Workout  (voornamelijk NLP) (certificaat)
  • 2016 – Post HBO Life & Loopbaancoaching (Post HBO Diploma, incl EQA keurmerk)
  • 2017 – TMA licentie (certificaat)
  • 2018 – TMA Team licentie (certificaat)

Meer weten? Neem contact met mij op!

Neem contact met mij op

Vul onderstaande velden in en ik neem contact met u op.