Wie ben ik?

Ik wil mensen inspireren in hun ontwikkeling

Niets is zo mooi als de de twinkeling in de ogen bij mensen! Als ik dát teweeg kan brengen… energie en enthousiasme… daar ga ik voor! Ik wil mensen inspireren in hun ontwikkeling!

Ik ben ontzettend nieuwsgierig! En dan vooral naar mensen ;). Ik ben empathisch, betrokken en doelgericht. Daarnaast ben ik analytisch sterk en handel ik concreet, praktisch en ben ik gericht op actie. Dit zet ik in zodat mensen met meer plezier en energie kunnen werken.

Ook ben ik best eigenwijs, ik heb een duidelijke visie voor ogen over het ontwikkelen als professional. Ik hou van afwisseling en wil flexibel te werk kunnen gaan. Daarom stem ik tijdens een coachtraject steeds af of we nog met de juiste dingen bezig zijn, is dit waar je écht mee geholpen bent?

Persoonlijke klik?

Een geslaagd coachtraject valt of staat met de persoonlijke klik tussen jou en mij. In een intake ontdekken we of wij die klik inderdaad hebben en of jouw coachvraag ook aansluit bij mijn werkwijze. Ik kan je altijd doorverwijzen naar één van mijn collega’s mocht blijken dat ik niet de juiste coach ben voor jou. Het gaat om jóuw toekomst en dat jij de juiste inzichten en handvatten krijgt om hiermee zelfstandig verder te kunnen. Dit is voor mij het doel van coaching. Om een idee te krijgen van mijn persoonlijkheid kan je referenties en video’s bekijken.

Keurmerk & CV

Ik ben opgeleid als Sociaal Psycholoog en gecertificeerd coach (NOBCO/ EIA en EQA). Sinds 2008 werk ik als coach, waarbij ik tussen 2010 en 2014 er even tussenuit ben geweest. Ik ben gestart als coach voor Young Professionals (zowel zelfstandig als in loondienst). Ook heb ik gewerkt als re-integratiecoach. In 2016 startte ik opnieuw als zelfstandig coach onder de naam IdentityWorks. Tegenwoordig coach ik werknemers en ondernemers op hun ontwikkeling als professionals. In 2018 ontving ik het NOBCO Practitioner keurmerk (EIA). Mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven draagt bij aan mijn visie en werkwijze. Ik verwijs je graag naar mijn LinkedIn profiel als je benieuwd bent naar mijn achtergrond.

Opleidingen

  • 2005 – Sociale Psychologie (WO, doctoraal)
  • 2008 – Rebounce Coaching Workout  (voornamelijk NLP) (certificaat)
  • 2016 – Post HBO Life & Loopbaancoaching (Post HBO Diploma, incl EQA keurmerk)
  • 2017 – TMA licentie (certificaat)
  • 2018 – TMA Team licentie (certificaat)

Meer weten? Neem gerust contact op!

Neem contact met mij op

Vul onderstaande velden in en ik neem contact met u op.