Talentontwikkeling voor hoogopgeleide professionals

Ontwikkelprogramma

Sprankelende medewerkers vanaf de eerste selectie tot en met het afscheid 

Ik ben een strategische meedenker in opzetten of verbeteren van de empolyee experience voor sprankelende medewerkers!

Heb jij hiermee te maken?

Je trekt aan een dood paard. Het lukt maar niet om die sprankelende werknemers te vinden. Mensen functioneren niet zoals je zou willen. Er wordt geklaagd, medewerkers vallen uit, nieuwe medewerkers verdwijnen al snel weer via de achterdeur. Het hoognodige werk wordt gedaan. Als werkgever stop je veel tijd, geld en energie in de organisatie. Maar wat levert dit onderaan de streep op? Er is weinig tot geen marge om het bedrijf naar een hoger level te tillen.

Wil jij…

  • met je bedrijf werken aan werkgeluk: werk dat voldoening geeft, dat uitdaagt, waar mensen enthousiast van worden en gemotiveerd door raken.
  • een helder plan voor de employee experience: welke ervaringen heeft een medewerker mbt zijn werk zoals inhoud, contacten en de organisatie als geheel.
  • weten hoe je nieuwe medewerkers kan selecteren zodat ze bijdragen aan het succes van je bedrijf.
  • enthousiaste en energieke medewerkers die hun werkzaamheden optimaal uitvoeren
  • een vruchtbare dynamiek tussen teamleden binnen je bedrijf
  • weten waar je welke werknemer op inzet en hoe je zorgt voor een goede samenwerking
  • dat medewerkers kunnen doorgroeien binnen de organisatie nadat je zoveel in deze mensen hebt geïnvesteerd
Ontwikkelprogramma

Verbeteren van werkgeluk

Ik kan je helpen doordat ik op strategisch niveau meedenk in het opzetten of verbeteren van het werkgeluk binnen jouw organisatie. Als rechterhand voor HR denk ik met je mee in actiepunten binnen de emloyee journey. Zo werken we samen aan een helder en haalbaar plan voor sprankelende medewerkers in jouw bruisende bedrijf!

Zeker nu, met de krappe arbeidsmarkt wordt aantrekkingskracht als werkgever nóg belangrijker. Organisaties die staan voor wat ze bieden én bevlogen medewerkers hebben, die sprankelen! En dat bruisende, dat sprankelende geeft jouw bedrijf weer aantrekkingskracht. Niet alleen voor klanten maar ook voor medewerkers. Dat is nou net wat je nodig hebt om nieuwe professionals aan te trekken en aan boord te houden. En -als ze toe zijn aan een volgende stap buiten jouw bedrijf -dat zij een enthousiaste ambassadeur zijn voor jouw bedrijf richting potentiële en bestaande klanten en medewerkers.

Ervaringen

High Potential Programma

Zeker met de huidige arbeidsmarkt is het voor een bedrijf van wezenlijk belang om aandacht te besteden aan mobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Het human capital dat aanwezig is wil je behouden. Voor een internationale organisatie in automotive werk ik mee in een high potential programma. Samen bekijken hoe mijn rol in dit programma eruit kan zien om het optimale eruit te halen. Deelnemers zijn medewerkers bij wie potentie is waargenomen. Deze deelnemers doorlopen een programma waarin duidelijk wordt waarop zij zich willen en kunnen doorontwikkelen binnen de organisatie. 

Ontwikkelprogramma

Dit krijg je

Bij een ontwikkelprogramma denk ik met je mee en/ of ondersteun HR om een plan voor werkgeluk op te zetten of te verbeteren. Mijn toegevoegde waarde ligt op de mensenkant. Samen kijken we naar de employee experience. We peilen hoe het er nu voor staat, waar de behoeften van medewerkers liggen en wat er nodig is om het van A naar B te brengen. Met een scherpe blik, mijn analytische vermogen en scherpe vragen daag ik jou uit om met een frisse blik naar je eigen bedrijf te kijken. Als sparringpartner wil ik namelijk dat we tot een helder en haalbaar plan komen. Zodat jouw waardevolle medewerkers daadwerkelijk kunnen bijdragen aan een sprankelend bedrijf.

Wil jij een bruisend bedrijf vol florerende medewerkers?

Een bedrijf waarin je medewerkers lyrisch vertellen over hun werk op een feestje? Niet alleen om samen een beetje blij te zijn. Maar wel om samen vol energie te werken aan een bruisend bedrijf. Want we weten allemaal dat sprankelende bedrijven moeiteloos groeien.

Plan een kosteloze pak-het-aan-sessie

We maken samen een plan van aanpak dat bij je past. Hierin lever ik maatwerk, ik maak een helder voorstel inclusief kostenoverzicht voordat we starten.