Talentontwikkeling voor hoogopgeleide professionals

Voor werknemers

Fluitend naar je werk!

Verlang jij er ook zo naar om fluitend naar je werk te gaan? Gewoon, omdat je je werk zo ontzettend leuk vindt? Omdat je lekker uitgedaagd wordt en zo lekker kunt werken met je collega’s?

Heb jij hiermee te maken?

‘En, wat voor een werk doe jij?’ Dit is dé openingszin als je nieuwe mensen ontmoet. Werk is een ontzettend belangrijk onderdeel van wie je bent. Maar wat nou als je op deze vraag niet met enthousiasme over je werk kunt vertellen? Omdat je stilstaat in je ontwikkeling, omdat het een beetje saai is geworden, of juist boven je hoofd groeit. Kortom, soms is er iets nodig om jezelf bij de kladden te pakken en jezelf weer in beweging te brengen.

Wil jij…

 • lekker thuiskomen zonder uitgeblust te zijn?
 • weten welke werkzaamheden goed aanlsuiten op jouw talenten?
 • je kansen vergroten om door te groeien (binnen het bedrijf)?
 • weten of je het in je hebt om leidinggevende te zijn?
 • de samenwerking met collega’s verbeteren?
 • voorkomen dat je steeds weer in die valkuil stapt?
 • of heb je nog een andere vraag?
Coaching

Inspireren in ontwikkeling

Ik kan je hiermee helpen door je te verrijken met zelfkennis. Ik geef inzicht in je talenten en wat jou belemmert om deze talenten optimaal in te zetten. Dit vertalen we samen naar je huidige situatie en je wensen in werk. Hoe pak je dit aan? Welke actiepunten zetten we in?

Zo kan je werken vanuit wie je werkelijk bent én kan je dit optimaal inzetten je werk. Met als resultaat: energie in je werk!

 • Je hebt een helder talenten profiel (TMA Talent Scan), je kent je talenten.
 • Je kunt benoemen wat je nodig hebt om te floreren.
 • Je hebt concrete handvatten om dingen anders te doen of stappen te zetten.
 • Je hebt een haalbaar actieplan voor duurzame ontwikkeling.
 • Je wordt begeleid in de uitvoering van jouw plan.
Ervaringen

Wat anderen zeggen

Hester is heel flexibel en vindingrijk in haar aanpak. De coachvraag waar wij mee zijn gestart ging over mijn talenten en ondernemen. Maar gaandeweg kwam ik erachter dat ik meer aandacht aan mijn valkuilen wilde besteden en Hester paste daar meteen onze sessies op aan. Ook hebben we een individuele sessie ingewisseld voor een teamsessie. Hester heeft mij en mijn collega’s goed geholpen bij vaststellen en bespreken van onze individuele en gezamenlijke talenten en aandachtspunten. Hele waardevolle sessie! Hester luistert aandachtig, vraagt goed door en weet het geheel goed samen te vatten. Daarbij maakt haar open houding haar heel benaderbaar, wat het makkelijker maakt om (persoonlijke) dingen te delen. Ik geef het gehele coachtraject een 8 en de coach zelf een 9.

Anoniem

Ik heb mijn talenten en zaken die mij energie geven in mijn werk nu helderder in beeld. Maar eigenlijk net zo goed buiten werk, want Hester herinnert me eraan dat je werk niet los kan zien van de rest van je leven. Ik heb het heel positief ervaren. Ongedwongen, maar toch scherp. Hester pikt elke keer de essentie uit mijn lange relaas. Dat is fijn en knap. De stijl van Hester kenmerkt zich als secuur, begripvol, scherpe luisteraar, liefdevol, niet bang om stevige vragen stellen. Het heeft een aantal zaken bevestigd en een aantal nieuwe inzichten opgeleverd. Ik geef het totale coachtraject een 9 en ik geef de coach een 9.

Anonieme man | 32 jaar | Adviseur

Bekijk onderstaande video om te ontdekken wat Ricardo vertelt over zijn coachtraject… Ik merkte dat ik -na een paar jaar werken- steeds tegen dezelfde dingen aanliep. Ik heb dat écht kunnen doorbreken. Ik herken gedrag van mezelf beter en kan dan weer terugvallen op “oh ja, dit is wat ik geleerd heb. Dit zijn tools die ik heb, en daarmee kan ik dan aan de slag gaan”…

Ricardo Copier | 29 jaar | Consultant & Mede-eigenaar

Hester is een zeer prettige coach met goede aanpak. Haar persoonlijke stijl en eerlijke spiegel helpt enorm bij het leren kennen van jezelf. In onze samenwerking heeft Hester een goede route uitgestippeld, de juiste verbanden gelegd en deuren geopend. De combinatie tussen gesprekken, opdrachten en tools helpt mij bij het bereiken van doelen. Als je ook op ontdekkingsreis wilt raad ik Hester en IdentityWorks graag aan!

Bart Baeschnitt | 30 jaar | Head of Marketing en Zelfstandig Ondernemer

Ontwikkel programma

Dit krijg je

laterTijdens een telefonische intake bespreken we wat je nodig hebt om met meer plezier en energie aan het werk te gaan en wat ik als coach hierin kan betekenen. Samen stemmen we af hoe jouw coachtraject eruit kan zien. Dit kan een enkele coachsessie zijn, het kunnen meerdere sessies zijn.

 

 1. Een vast onderdeel van mijn trajecten is de TMA Talent Scan (Talenten Motivatie Analyse ). Met deze Talent Scan heb je in één oogopslag duidelijk wat jouw talenten zijn en hoe je deze kunt benutten!
 2. Vervolgens geven we gezamenlijk invulling aan de ontwikkelpunten die jou verder gaan helpen: welke doelen stel je, wat heb je nodig deze doelen te bereiken en hoe ga je dit realiseren? Door de zaken lekker concreet te maken, gaan we ook daadwerkelijk over tot actie.
 3. We pakken valkuilen en belemmeringen aan. Geen trucjes die je binnen de kortste keren weer bent vergeten, we pakken je ontwikkeling duurzaam aan.
 4. Soms zien we elkaar eens in de zoveel tijd nog eens terug voor een opfris-sessie zodat je je ontwikkeling weer scherp zet.

Wil jij weer fluitend naar je werk?

De dingen doen waar je energie van krijgt? Maak een afspraak voor een gratis intake.

Plan een kosteloze pak-het-aan-sessie

Zodat we samen kunnen kijken wat jij nodig hebt in je werk om met plezier en energie te kunnen werken.