Anonieme dame | 28 jaar | Projectmanager Ruimtelijke Ordening

Ik heb Hester benaderd om beter te leren waar mijn krachten liggen en die te koppelen aan mijn loopbaan. Ik wilde bewuster werk gerelateerde keuzes kunnen maken die aansluiten bij mijn krachten en intrinsieke motivatie en die bijdragen aan een positieve werk-privé balans.

Het coachtraject bij Hester heeft mij een hoop geleerd over mijn krachten, valkuilen, energizers en energiesleurpers. Om te beginnen geeft de TMA-analyse een helder inzicht over je krachten en valkuilen. Dat is echter maar een begin. Hester en ik hebben in drie sessies uitgebreid verkend in welk werkklimaat ik het meest floreer en waar ik absoluut niet in mijn kracht sta. Hester heeft veel aandacht voor juist dat stuk: wat heb je nodig van je werkomgeving en wat liever niet? Wat geeft energie en wat totaal niet? Ik heb dit als heel prettig ervaren, omdat ik aan de hand hiervan meer in staat ben om niet alleen mijn krachten beter in te zetten en daarop te vertrouwen, maar ook om aan de hand daarvan mijn loopbaan verder vorm te geven.

Hester is erg sterk in haar luisterend vermogen, kan goed samenvatten en waar nodig aanvullen zonder het voor je in te vullen, voelt de ander goed aan en is erg meelevend en empathisch. Ik voelde me direct erg vertrouwd en op mijn gemak. Voor mij hele belangrijke eigenschappen voor een goede coach.

Neem contact met mij op

Vul onderstaande velden in en ik neem contact met u op.